2295081705 6944444429, 6945474019 Άγιοι Απόστολοι, Αττική


Καλώς ήρθατε στον Κάλαμο Αττικής!

Μόλις 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος: ο Κάλαμος Αττικής. Οι Άγιοι Απόστολοι Καλάμου, ένας μαγικός παραθαλάσσιος οικισμός, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με πολλές καθαρές κι εύκολα προσβάσιμες παραλίες είναι κυριολεκτικά ένα βήμα από την πρωτεύουσα.

Η περιοχή διαθέτει πολλά καταστήματα καφέ κι εστιατόρια για όλα τα γούστα, δύο σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και γενικότερα καλύπτει όλες τις ανάγκες των διακοπών σας. Εκεί, βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, πολύ κοντά στο κέντρο του οικισμού, μόλις δύο βήματα από τη θάλασσα, μπροστά από έναν ιδιαίτερο πνεύμονα πρασίνου, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Διαθέτει επιπλωμένες, ευρύχωρες γκαρσονιέρες, οι οποίες μπορούν να εξυπηρετήσουν μέχρι τέσσερα (4) άτομα. Υπάρχει δυνατότητα για παροχή λινοσκεπασμάτων και ειδών κουζίνας, μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση. Το συγκρότημα βρίσκεται απέναντι από το Κεντρικό Πάρκο και το μεγάλο πεζόδρομο των Αγίων Αποστόλων, όπου υπάρχει άπλετος χώρος για παιχνίδι στη μεγάλη παιδική χαρά αλλά και για περίπατο κατά μήκος της ακτογραμμής. Ακριβώς κάτω από το συγκρότημα, υπάρχει μια μικρή, πεντακάθαρη και καθόλου πολυσύχναστη παραλία, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά υπάρχει μεγάλη οργανωμένη παραλία με πολλά και όμορφα beach bars.
 

 

Το συγκρότημα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με τους ιδιοκτήτες πάντα έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τη διαθεσιμότητα των δωματίων.